In de zomermaanden geniet u volop van uw boot en probeert u waarschijnlijk zoveel mogelijk tijd op het water door te brengen. De rest van het jaar heeft u een plek nodig waar u uw boot zorgeloos kunt stallen.

Bij ALLSAFE kunnen booteigenaren betaalbaar een bewaakte stallingsplaats huren in Amsterdam West, Almere, Breda, Leiderdorp, Roosendaal, Tilburg, Utrecht en Zwolle. De bootstalling is voorzien van een afsluitbaar hek en 24/7 camerabeveiliging. Onze huurders waarderen dat ze altijd bij hun boot kunnen en per week kunnen huren; misschien is het volgend jaar wel eerder mooi weer om te varen. En bij ALLSAFE huurt u stalling gegarandeerd voor de Beste Prijs: U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service met Laagste Prijs Garantie.

[form:quote_mobile]

Vraag vandaag nog een offerte voor stalling van uw boot. U ontvangt snel een voordelig aanbod op maat.

Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van bootstalling? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op onze vestiging in Amsterdam WestAlmereBredaLeiderdorp, RoosendaalTilburgUtrecht of Zwolle Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

 

Hero afbeelding
Bootstalling ALLSAFE
Hero titel
Bootstalling huren: Geeft ruimte
Hero inhoud

Geniet in de zomermaanden volop van uw boot en breng heerlijke tijden door op het water. In de koudere maanden vindt u een veilige plek door een voordelige bootstalling te huren bij ALLSAFE Mini Opslag.

Opnemen in aanvraag
Uit
Weergeven in footer menu
Ja
Menu titel
Bootstalling
Voordelen
Bootstalling huren voor scherp tarief, wekelijks opzegbaar
Veilige stalling met toegangscontrole en 24/7 beveiliging
Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
Bootstalling dagelijks toegankelijk van 6.00 tot 23.00, desgewenst 24 uur per dag