Veel materialen en voorraad zijn slechts voor een deel van het jaar nodig, terwijl ze wel het gehele jaar kostbare bedrijfsruimte innemen. Heeft u terrasmeubilair, Sint- en Kerstmaterialen of ander seizoensgebonden materiaal dat in de weg staat? Bij ALLSAFE kunt u deze voordelig, veilig en geconditioneerd opslaan. Zo kunt u uw bedrijfsruimte gebruiken om te ondernemen.

[form:quote_mobile]

Ook uw seizoensgebonden voorraad slaat u bij ons op, bijvoorbeeld in onze speciale facility units. Vraag vandaag nog een offerte aan voor seizoensopslag. U ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van seizoensopslag? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

Hero afbeelding
Seizoensopslag ALLSAFE
Hero titel
Seizoensopslag huren: Geeft ruimte om te ondernemen
Hero inhoud

Veel seizoensgebonden materiaal en inventaris is kostbaar, maar kan ook in de weg staan wanneer het voor langere tijd niet wordt gebruikt. Een geconditioneerde en beveiligde opslagruimte biedt dan een uitkomst zodat u de vrijgekomen ruimte weer kunt gebruiken om te ondernemen.

Opnemen in aanvraag
Uit
Weergeven in footer menu
Nee
Voordelen
Vanaf €1,40 per week ex. BTW
Veilige, geconditioneerde opslag met eigen alarm en 24/7 beveiliging
Opslag dagelijks toegankelijk van 6.00 tot 23.00, desgewenst 24 uur per dag
Overdekt laden en lossen
Hoogste kwaliteit en service met Laagste Prijs Garantie