Bij ALLSAFE huurt u opslagruimte gegarandeerd voor de Beste Prijs: U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service met Laagste Prijs Garantie. En als u voor langere tijd niet bij uw spullen hoeft, huurt u bij ALLSAFE in Beverwijk zelfs extra voordelig een Budget Stay opslagruimte. Zoals u ziet, is ALLSAFE een extra voordelige keuze als u langdurig naar het buitenland gaat. Doordat de huurperiode langer is en u niet dagelijks bij uw spullen hoeft, kunnen wij u dit zeer lage tarief bieden.

[form:quote_mobile]

Vraag vandaag nog een offerte voor langdurige opslag. U ontvangt snel een extra voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van langdurige opslag? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

Hero afbeelding
Opslag tijdens verblijf buitenland
Hero titel
Langdurige opslag: Geeft ruimte bij verblijf in buitenland
Hero inhoud

Als u voor langere tijd in het buitenland gaat werken of reizen, wilt u uw boedel zorgeloos kunnen achterlaten. Het huren van een beveiligde en verwarmde opslagruimte is dan een goede optie. Met huisraad in de veilige opslag kunnen expats en wereldreizigers met een gerust hart vertrekken.

Opnemen in aanvraag
Uit
Weergeven in footer menu
Nee
Voordelen
Huur 6 kuub Budget Stay opslag voor €7,70 per week
Beveiliging via toegangscontrole en 24/7 bewaking
Droge en verwarmde self storage ook veilig voor kleding, antiek en andere kwetsbare spullen
Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
Overdekt laden en lossen, vaak voor de opslagruimte
Gratis gebruik van verhuisbus of aanhanger als klant