Een kleintje erbij betekent dat u extra ruimte zal moeten creëren voor een babykamer. Door de spullen op te slaan bij ALLSAFE Mini Opslag is deze ruimte eenvoudig gecreëerd. U kunt zelfs al vanaf 1 week en 1 kuub uw spullen verwarmd opslaan bij ALLSAFE Mini Opslag. Bij ALLSAFE huurt u opslagruimte gegarandeerd voor de Beste Prijs: U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service met Laagste Prijs Garantie. Zoals u ziet, is ALLSAFE een flexibele en voordelige keuze als u even extra ruimte nodig heeft. Ervaar snel het gemak van tijdelijke opslag als u een extra kamer wilt vrijmaken. U kiest de periode en grootte van de self storage op maat. Indien nodig, stapt u ook gewoon kosteloos over naar een grotere of kleinere opslagruimte.

[form:quote_mobile]

Vraag vandaag nog een offerte voor flexibele opslag. U ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van flexibele opslag? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

Hero afbeelding
Opslag ALLSAFE bij gezinsuitbreiding
Hero titel
Flexibele opslag: Geeft ruimte bij geboorte van een kind
Hero inhoud

Gezinsuitbreiding kost veel voorbereiding èn extra ruimte. Misschien heeft u de kinderkamer al klaar, alleen staan de spullen die eerst in de kamer stonden nu in de weg. Daarom kiezen jonge gezinnen voor de flexibiliteit van opslagruimte huren.

Opnemen in aanvraag
Uit
Weergeven in footer menu
Nee
Voordelen
Verwarmde self storage huren vanaf € 1,40 per week
Veilige opslag met eigen alarm en 24/7 beveiliging
Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
Opslag dagelijks toegankelijk van 6.00 tot 23.00
Gratis gebruik van verhuisbus of aanhanger als klant
Overdekt laden en lossen, vaak voor de opslagruimte