U kunt al vanaf 1 week uw boedel veilig en verwarmd opslaan bij ALLSAFE Mini Opslag. Bij ALLSAFE huurt u opslagruimte gegarandeerd voor de Beste Prijs: U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service met Laagste Prijs Garantie. Zoals u ziet, is ALLSAFE een vertrouwde en voordelige keuze als u even extra ruimte nodig heeft. Laat de zorg voor uw spullen daarom tijdelijk aan ons over als u gaat verbouwen, samenwonen of scheiden. U heeft dan immers al genoeg aan uw hoofd.

[form:quote_mobile]

Vraag vandaag nog een offerte voor tijdelijke opslag. U ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van tijdelijke opslag? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

Hero afbeelding
Opslag bij verhuizen of verbouwen
Hero titel
Tijdelijke opslag geeft ruimte bij verhuizen of verbouwen
Hero inhoud

Als u gaat verhuizen of verbouwen, is het praktisch om uw spullen even uit de weg te hebben. Alleen, u moet erbij kunnen als u dat wilt en natuurlijk wel in de buurt. Tijdelijk self storage huren biedt dan voor steeds meer mensen uitkomst.

Opnemen in aanvraag
Uit
Weergeven in footer menu
Nee
Voordelen
Verwarmde self storage huren vanaf € 1,40 per week
Veilige opslag met eigen alarm en 24/7 beveiliging
Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
Opslag dagelijks toegankelijk van 6.00 tot 23.00
Overdekt laden en lossen, vaak voor de opslagruimte
Gratis gebruik van verhuisbus of aanhanger als klant