ALLSAFE biedt u een veilige opslagbox voor de Beste Prijs: U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service met Laagste Prijs Garantie. Een ALLSAFE opslagbox is voor iedereen een voordelige keuze voor extra ruimte. U bepaalt zelf hoeveel ruimte en hoe lang u wilt huren. Wij zorgen dat uw spullen veilig, droog en verwarmd worden opgeslagen en dat u gemakkelijk bij uw spullen kunt.

[form:quote_mobile]

Vraag vandaag nog een offerte voor uw opslagbox. U ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van een opslagbox? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

Hero afbeelding
Opslagbox huren ALLSAFE
Hero titel
Opslagbox huren: Geeft ruimte voor wonen en werken
Hero inhoud

Het maakt niet uit waarom u een opslagbox nodig heeft. Of u nu tijdelijk extra ruimte zoekt vanwege een te vol huis, verhuizing of verbouwing, gezinsuitbreiding, echtscheiding of als verlengstuk van uw bedrijf. En of u nu uw inboedel, motor, archief of voorraad wilt opslaan.

Opnemen in aanvraag
Uit
Weergeven in footer menu
Nee
Menu titel
Opslagbox
Voordelen
Verwarmde opslagbox huren vanaf € 1,40 per week
Veilige opslagbox met eigen alarm en 24/7 camera's
Opslagbox dagelijks toegankelijk van 6.00 tot 23.00
Overdekt laden en lossen, vaak voor de opslagbox
Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
Gratis verhuisbus of verhuishulp voor vervoer