Bij ALLSAFE Mini Opslag staat uw boedel niet alleen veilig, schoon en verwarmd. Bij ALLSAFE huurt u meubelstalling gegarandeerd voor de Beste Prijs: U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service met Laagste Prijs Garantie. Zoals u ziet, is ALLSAFE behalve een voordelige vooral een veilige keuze als u meubels wilt stallen. U kunt er gerust op zijn dat zelfs uw antiek of andere kwetsbare huisraad weer net zo uit de stalling komt als op het moment dat u ze ons heeft toevertrouwd.

[form:quote_mobile]

Vraag vandaag nog een offerte voor stalling van uw meubels. U ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van meubelstalling? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

Hero afbeelding
Meubelopslag ALLSAFE
Hero titel
Meubelopslag huren: geeft ruimte om te wonen
Hero inhoud

Als u meubels of huisraad thuis even uit de weg wilt hebben, dan kunt deze inboedel gemakkelijk stallen. Alleen, u wilt vooral zekerheid dat de boedel die u stalt ook veilig is; beschermd tegen diefstal en beschadiging, maar ook tegen kou en vocht.

Opnemen in aanvraag
Uit
Weergeven in footer menu
Nee
Menu titel
Meubelopslag
Voordelen
Verwarmde self storage huren vanaf € 1,40 per week
Veilige opslag met eigen alarm en 24/7 beveiliging
Opslag dagelijks toegankelijk van 6.00 tot 23.00
Overdekt laden en lossen, vaak voor de opslagruimte
Gratis verhuisbus of aanhanger voor klanten
Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten