Gebruikt u uw auto niet dagelijks of kunt u hem thuis niet kwijt? Of tourt u alleen in de zomermaanden met uw oldtimer? Dan zoekt u waarschijnlijk een plek waar u uw voertuig veilig kunt stallen tegen een scherpe prijs.

[form:quote_mobile]

Bij ALLSAFE kunnen autobezitters betaalbaar een bewaakte parkeerplaats huren. Buiten zijn de parkeerplekken voorzien van een afsluitbaar hek en 24/7 camerabeveiliging. Bij binnen parkeren heeft u desgewenst een eigen stallingsruimte met eigen slot en alarm. Als huurder kunt u altijd bij uw auto of aanhanger. En bij ALLSAFE huurt u stalling gegarandeerd voor de Beste Prijs: U bent altijd verzekerd van de hoogste veiligheid, kwaliteit en service met Laagste Prijs Garantie.

Parkeerplaatsen voor Oldtimers

  • ALLSAFE Mini Opslag biedt door heel het land parkeerplaatsen en overdekte stallingen aan voor Oldtimers.
  • Door een Oldtimer te stallen bij ALLSAFE kunt u tot meer dan 3000 euro per jaar besparen!

Vraag vandaag nog een offerte voor stalling van uw auto, oldtimer of aanhanger. U ontvangt snel een voordelig aanbod op maat. Vragen of persoonlijke hulp bij het huren van autostalling? Bel gratis 0800-2557233 of kom langs op een vestiging bij u in de buurt. Wij verwelkomen u graag. Wilt u liever dat wij terugbellen? Kies Bel mij terug en wij nemen contact met u op.

Hero afbeelding
Autostalling ALLSAFE
Hero titel
Autostalling huren: veilig en flexibel
Hero inhoud

Uw auto, bedrijfsauto of aanhanger die u niet dagelijks gebruikt op een veilige plek stallen, zodat u er van kan genieten op de dagen wanneer u wilt.

Opnemen in aanvraag
Uit
Weergeven in footer menu
Ja
Menu titel
Autostalling
Voordelen
Autostalling huren voor scherp tarief, wekelijks opzegbaar
Veilige stalling met toegangscontrole en 24/7 beveiliging
Géén inschrijfgeld of andere administratieve kosten
Autostalling dagelijks toegankelijk van 6.00 tot 23.00, desgewenst 24 uur per dag