Bent u ook op zoek naar extra ruimte en gemak voor uw bedrijf? Zakelijk opslagruimte huren bij ALLSAFE Mini Opslag geeft u de ruimte om te ondernemen.

[form:quote_mobile]

ALLSAFE Mini Opslag heeft veel verschillende zakelijke mogelijkheden zoals het opslaan van uw voorraad, archief, inventaris en seizoensopslag in vestigingen in heel Nederland. Alle ruimtes hebben een unieke beveiliging per unit. Wij kunnen de goederen voor u ophalen en bieden services om goederen te verzenden en te ontvangen op elke vestiging.  Ook huurt u bij ons eenvoudig een postbus en u kunt zich zelfs op ons adres zakelijk vestigen. ALLSAFE Mini Opslag biedt u de hoogste kwaliteit, veiligheid en service voor de beste prijs.

ALLSAFE Mini Opslag biedt o.a. de volgende zakelijke producten:

Vragen of op zoek naar een persoonlijk advies voor bij het huren van zakelijke opslagruimte? Onze zakelijke adviseur helpt u graag. Bel dan gratis 0800 - 255 72 33. Wilt u liever dat wij u terugbellen? Klik hier en wij nemen contact met u op.

Hero afbeelding
Zakelijke Opslag ALLSAFE
Hero titel
Ruimte om te ondernemen
Hero inhoud

Extra ruimte en gemak voor uw bedrijf is nooit overbodige luxe. Zakelijk opslagruimte huren bij ALLSAFE Mini Opslag geeft u de ruimte om te ondernemen.

Opnemen in aanvraag
Uit
Weergeven in footer menu
Ja
Menu titel
Zakelijke opslag
Voordelen
Tussen 6.00u en 23.00u toegang tot uw ruimte, 7 dagen per week. Indien gewenst 24u p/dag
Gratis switchen naar grotere unit en flexibele contracten
Geconditioneerde units met uniek alarm per unit en brandbeveiliging
Eén factuur voor al uw units en één zakelijk aanspreekpunt
Mogelijkheid tot postbushuur en zakelijk vestigingsadres
Pakketverzending en goederenontvangst